Lunch & HIGH Whisky of Gin
In de bar kun je heel de middag en avond door een drankje doen of een proeverijtje samenstellen van de kaart en daarbij borrelhapjes bestellen, zie webpagina Menukaart. Daarnaast bieden we een aantal verzorgde arrangementen:
HIGH WHISKY & HIGH GIN
Op openingsdagen kun je 's middags tot 18:00 een HIGH arrangement boeken: een proeverijtje van 4 drams whisky of 4 mini gin-tonics met telkens een kleine bijpassende food pairing. Geen keuzestress meer dus! De kosten bedragen € 37,50* en je bent zo'n 2 uurtjes bezig. Graag van tevoren reserveren i.v.m. de voorbereidingen.
*whisky's uit onze Bachelor serie. Een upgrade naar Advanced of Professional is mogelijk
NB: vanwege de specifieke food pairings is het bij dit arrangement helaas niet mogelijk om rekening te houden met diëten en allergieën. Heb je speciale eetwensen? Ga dan voor een proeverijtje op maat vanaf het menu en bestel een lekker (vegetarisch, glutenvrij etc.) borrelhapje van de kleine kaart op elk gewenst tijdstip!
WHISKYLUNCH & GIN-TONICLUNCH
In het weekend kun je tussen 12:00 en 13:30 uur starten met een lunch met als thema whisky of gin-tonic. De kosten zijn € 42,50 pp en je dient van tevoren te reserveren i.v.m. de voorbereidingen. Wat krijg je:
- De whiskylunch bestaat uit o.a. minibroodjes en -croissants, kazen geaffineerd met whisky, whiskyworst (indien beschikbaar want is een seizoensproduct), gerookte zalm en whiskymarmelade. We serveren een aperitief whisky, één naar keuze uit onze Bachelor serie en koffie met een whiskylikeur naar keuze ernaast.
- Bij de gin-tonic lunch serveren we o.a. minibroodjes en -croissants, jenever- of ginpaté, ginkaas, vissalade en spreadable gin. Drankjes: een gincocktail, een gin-tonic naar keuze en ginlikeur naar keuze bij de koffie.
Natuurlijk is het mogelijk om een wijntje of iets alcoholvrij bij je lunch te nuttigen!
NB Onze themalunches zijn voor ons als café maatwerk. Bij het reserveren geef je aan welk thema je voorkeur heeft en of er eventuele allergieën zijn. De lunch wordt voorbereid en in rekening gebracht voor het opgegeven aantal personen. Mocht er onverhoopt iemand van je gezelschap verhinderd zijn, dan horen wij dat graag uiterlijk de avond van tevoren. Anders zijn we helaas genoodzaakt de lunch voor de ontbrekende persoon in rekening te brengen.